DIN KIROPRAKTIK I STOCKHOLM

Kiropraktik i Stockholm – för en sund kroppkänsla

I vår kiropraktikbehandling i Stockholm behandlar vi till stor del funktionella störningar i muskelsystemen. Behandlingarna görs manuellt med händerna och leder till en friskare kroppskänsla. Har du också problem med din ryggrad? Vi hjälper dig gärna, kom förbi!

Kiropraktik utövas redan i över sextio länder och hjälper människor att till fullo utnyttja sin egen kropps hälsopotential på ett naturligt sätt – utan medicinering eller kirurgi. Men vad betyder det? Ord som kiropraktik kommer från det grekiska ordet ”Cheir”, vilket betyder något som ”hand”. Därav ursprunget till en kiropraktors tillvägagångssätt – handens helande kraft. Och det är precis kärnan i vårt arbete, där vi bara arbetar med händerna. Det innebär att en kiropraktor behöver mycket känslighet för att kunna leverera rätt resultat och nödvändig behandling. I vår praktik i Stockholm har vi satt oss som mål att erbjuda dig kiroterap i Stockholm, som sker kvalitativt på högsta nivå. Tillsammans med dig kommer vi att ta rätt steg för att ge dig ett holistiskt välbefinnande.

Välbefinnande från topp till tå tack vare kiropraktik i Stockholm

Kiropraktik kommer att vara framtidens medicin – utan att ge något läkemedel. Vid vår kiropraktikterapi i Stockholm lär vi våra patienter att använda styrkan i sin egen kropp och att vara mycket mer intresserade av den, näring och orsaker och förebyggande av sjukdomar. Vårt fokus är på funktionsstörningar i ryggraden. För som en avgörande faktor i vårt fysiska välbefinnande spelar det en viktig roll i allas liv. Som kiropraktor står vi till ditt förfogande med information och behandlingar på ett inspirerande och omtänksamt sätt – för en allround hälsosam känsla från topp till tå.

Yrket kiropraktor uppnås först efter fem års studier. Detta inkluderar femtusen timmars arbete, ett praktiskt år och kliniska studier. Vi är experter inom ryggradsanalys – lita på oss och låt oss hjälpa dig! Du är välkommen att komma till vår praktik under våra öppettider eller boka en tid med oss via telefon eller e-post. Vi övertygar dig gärna om en behandlingsmetod långt ifrån medicinering och mot din egen kropps helande kraft. Vi ser fram emot dig!

Kontakta oss som din naprapat i Stockholm!