RYGGRADSANALYS AV EXPERTER

Ryggradsanalys för din hälsa

Ryggsmärtor, det obestridda nummer ett bland de vanligaste sjukdomarna i Stockholm. Lider du också av det? Kom till vår praktik i Stockholm och låt oss använda en ryggradsanalys för att avgöra vilken behandling som kan hjälpa dig att känna dig helt bekväm i kroppen igen.

Orsakerna är lika olika som själva smärtan: felaktiga sittvanor, stress, för lite träning och felaktig hållning leder till ryggont. En anställd på ett kontor tillbringar cirka åttiotusen timmar av sitt yrkesliv att sitta ner. Rätt stolar och bord samt en hälsosam hållning bör därför inte underskattas för att förhindra smärta. Eftersom smärtstillande medel inte ersätter orsaksbaserad behandling. Terapier som arbetar manuellt med händerna, såsom den amerikanska kiropraktikterapin, har specialiserat sig på behandling utan medicinering.

Vi utför först en ryggradsanalys i vår praktik för att lokalisera smärtan och ta reda på hur vi bäst kan hjälpa dig. För att göra detta utför vi en serie tester som ger oss indikationer på blockeringar och störningar i ryggraden och nervsystemet. Då kan vi börja arbeta tillsammans – för en allsidig behaglig och hälsosam kroppskänsla.

Ryggradsanalys hos specialisten i Stockholm

Så snart vi har gjort en ryggradsanalys och har testresultaten kommer vi att diskutera dem med dig. Det är viktigt för oss att du själv känner igen hur ditt hälsotillstånd och din kropp mår. Vi förklarar gärna de viktigaste målen för vårt arbete och förklarar hur vår kiropraktikterapi i Stockholm kommer att se ut. Vi utvecklar en steg-för-steg-plan för att uppnå dina individuella hälsomål och ta hand om alla dina frågor och problem. Våra anställda har alla omfattande klinisk erfarenhet och är experter inom sitt område.

Vi arbetar med de senaste teknikerna, så vi kan lova dig konsekventa och förutsägbara resultat. Vi kommer att utsätta ditt ärende för kontinuerlig framgångsövervakning för att mäta och övervaka dina hälsoframsteg. Endast på detta sätt kan vi vara säkra på att vi är på rätt väg. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår praktik snart: Boka tid via telefon eller e-post och övertyga dig själv om kiropraktikens kraft – utan medicinering!

Kontakta oss som din naprapat i Stockholm!